Coffee Corner
vs Vending
Coffee Corner
Vending
Coffee Corner
- Zazwyczaj stoi w miejscach niepublicznych: biurach, stacjach beznynowych.
- Wykorzystuje kawe ziarnistą mieloną w trakcie przygotwania kawy.
- Wysokie cisnienie w zaparzaczu (min 15 bar) pozwala dokładnie przecisnąć wodę
- przez kawę co uwalnia więcej smaku i aromatu.
- Składniki: kawa, odtłuszczone mleko w proszku.
- Cena: 8-9 zł.
- Co otrzymujemy: zdrową, dobrej jakości i smaczną kawę.
Vending
- Zazwyczaj stoi w miejscach
publicznych: przychodniach, dworcach - wykorzystuje tylko produkty instant (kawę, mleko, cukier)
- Składniki: Cukier, śmietanka niemleczna (syrop kukurydziany, olej sojowy,
- kazeinian sodu, fosforan dipotasowy, sztuczny barwni, sztuczny aromat)
- odtłuszczone mleko w proszku, kawa rozpuszczalna, sól, guma guar,
- naturalne i sztuczne aromaty, krzemian wapnia.
- Cena 5-7 zł.
- Co otrzymujemy: niezdrową i niezbyt smaczną kawę.